Étek, ami nem vétek

Gluténmentes ebéd házhozszállítás

Tisztelt jelenlegi és leendő megrendelőink!

Ezúton is szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy ételeink aznap, az étteremben felkínált étkekkel együtt frissen készülnek, melyeket kiszállítunk Önöknek. Ebből kifolyólag a kiszállítás ügyintézését 10-11 óra között tudjuk elkezdeni. Mindent megteszünk, hogy minden kedves ügyfelünk mielőbb az ebédhez jusson, általában 13:30-ig megtörténik, azonban a kiszállítás garantált ideje maximum 14 óra. Ezért a türelméért cserébe friss gluténmentes ebédet biztosítunk. Kérjük megrendelését ennek fényében adja le.

Örömmel értesítjük kedves látogatóinkat, hogy elindult gluténmentes étel házhozszállítása, melyet a „gluténmentes ételrendelés” menüpont alatt vehetnek igénybe.

Megrendelésre az alábbi lehetőségei vannak:

  1. Szederinda oldalon a gluténmentes ételrendelés menüpontot használva. A megrendelés befejeztével a rendszer visszaigazoló e-mailt küld. Kérjük amennyiben nem kapja meg ezt a visszaigazoló e-mailt jelezze a +3617901713-as számon. Az internetes rendeléshez készített útmutatónkat ide kattintva tekintheti meg.
  2. Telefonon, ehhez nyújt segítséget a minden héten frissülő gluténmentes étlapunk. Az itt látható étlapról be tudja kollégánknak diktálni a +36 1 7901713-es számon a megrendelését. Ehhez plusz segítséget nyújtanak az étlapon bal oldalt található kódok, melyekkel egyszerűbb lehet a megrendelés leadása.
  3. A gluténmentes étlapunkat letöltve kitöltés után scannelve el tudja juttatni rendeles@szederindaetterem.hu e-mail címünkre.
  4. A gluténmentes étlapunkat letöltve kitöltés után küldje el faxon a +36 1 7901713-as faxszámra
  5. Rendszeres megrendelőnknek a heti megrendelés legegyszerűbb módja, ha futárunknak, aki csütörtökön rendszeresen kiviszi a következő heti étlap megrendelőlapját azt pénteki napon vissza tudja küldeni kitöltve.

Egyenlőre az étterem vonzáskörzetében lévő kerületekből lehet véglegesíteni a rendelést, azonban a jövőben megfelelő érdeklődés esetén további kerületekre is kiterjesztjük.

Kérjük segítse munkánkat, hogy jelzi az alábbi űrlapon, hogy mely kerületbe szeretné ha bővítenénk a kiszállítást. Köszönjük.

 

[Form id=”5″]

szederinda_glutenmentes_ebed_kiszallitas

Gluténmentes ebéd házhoz?

Gluténmentes ebéd házhozszállítás

Garantáltan gluténmentes ebédünket házhoz is rendelheted az egészségkonyhán keresztül. Kattints a képre a részletekhez.

Csatlakozz hozzánk facebookon

Csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Térkép

Gluténmentes étterem térkép

Nagyításhoz kattintson a térképre.

Kapcsolat

Tel.: +36 30 7436800
E-mail: info@szederindaetterem.hu
Cím: 1091 Budapest Üllői út 149 - Dési Huber u. 2.