Étlap 2015.06.15-2015.06.21.

szederinda_onkiszolgalo_glutenmentes_etterem_etlap_06_15_002szederinda_onkiszolgalo_glutenmentes_etterem_etlap_06_15_001

szederinda_onkiszolgalo_glutenmentes_etterem_etlap_06_15_004    szederinda_onkiszolgalo_glutenmentes_etterem_etlap_06_15_003

(Étlap nagyításához kattintson)

A változtatás jogát fenntartjuk.

Étlap arhívumunkat ide kattintva tekintheti meg.

Séfünk ajánlata

Grillezett kecskesajttal töltött buci:

Pékségünkben készült kitűnő péktermék, melyet ízletes kecskesajttal töltünk, friss zöldségekkel gazdagítjuk.

Csirkemell korianderes bundában:

Palacsintatésztánkat őrölt korianderrel fűszerezzük, majd abba mártjuk a csirke mellét és rostlapon megsütjük.

Cseresznye leves:

Szezonja van, így főzzük!
Laktózmentes tejszínnel és pudingporral sűrítjük

Malachúsos rakott kel:

Zsenge kelkáposztát párolunk vízgőz fölött, ahhoz készítünk egy majorannás jázmin rizses tölteléket darált marhahússal. Tepsibe rétegezzük és pékségünk kemencéjében sütjük, míg a tetejére kent tejfel aranybarna nem lesz.

Banános csokipuding:

Étcsoki puding násza a banánturmixal. Laktózmentes tejből készült.