Étlap 2015.06.15-2015.06.21.
(Étlap nagyításához kattintson)
A változtatás jogát fenntartjuk.
Étlap arhívumunkat ide kattintva tekintheti meg.
Séfünk ajánlata
Grillezett kecskesajttal töltött buci:
Pékségünkben készült kitűnő péktermék, melyet ízletes kecskesajttal töltünk, friss zöldségekkel gazdagítjuk.
Csirkemell korianderes bundában:
Palacsintatésztánkat őrölt korianderrel fűszerezzük, majd abba mártjuk a csirke mellét és rostlapon megsütjük.
Cseresznye leves:
Szezonja van, így főzzük!
Laktózmentes tejszínnel és pudingporral sűrítjük
Malachúsos rakott kel:
Zsenge kelkáposztát párolunk vízgőz fölött, ahhoz készítünk egy majorannás jázmin rizses tölteléket darált marhahússal. Tepsibe rétegezzük és pékségünk kemencéjében sütjük, míg a tetejére kent tejfel aranybarna nem lesz.
Banános csokipuding:
Étcsoki puding násza a banánturmixal. Laktózmentes tejből készült.