Skip to main content

Gluténmentes szürkemarha nyaka burgernek elkészítve lilahagyma lekvárral kenve

Tartalmaz:

Hamburger buci (tojást tartalmaz)
Jégsaláta
Paradicsom
Uborka(kígyó)
Lilahagyma
Marha nyak

Bors
Római kömény
Sütőpor
Szódabikarbóna
Lilahagyma lekvár:
Lilahagyma
Fokhagyma
Kristálycukor
Olaj (napraforgó)

Bors
Majonéz
Mustár

FacebookEmail

Product description

 

Tápértékek 1 adagra
Energia (KJ) Energia (Kcal) Fehérje (g) Állati fehérje (g) Zsír (g)
4173,69 993,73 35,65 29,10 40,03
Telített zsírsav (g) Szénhidrát (g) Cukor (g) Rost (g) Só (g)
4,41 119,82 13,95 5,87 12,77

Allergének: nátrium-glutamát, mustár, tojás, zellert és szulfitokat tartalmazhat

 

There are no reviews yet

Be the first to review “Gluténmentes szürkemarha nyaka burgernek elkészítve lilahagyma lekvárral kenve”

Csatlakozz hozzánk facebookon

Csatlakozz hozzánk a Facebookon!


Szederinda gluténmentes étterem

1 day 1 hour ago

Finom falatokkal és jó étvággyal teljen a mai ebédetek a Szederindában🥰🥘🍲🥘🥗 Étlapunkat a kommentekben találjátok🍽🥡 1091Budapest Üllői út 149. #túrógombóc #magyarkonyha #menü #pizza #rántotthús #palacsinta

Szederinda gluténmentes étterem

2 days 1 hour ago

Kellemes ebédidőt és jó étvágyat kívánunk a mai finomságokhoz a Szederindában!🥘🫕🍲🍜🍝 Étlapunkat a kommentekben találjátok🍽🥡 1091Budapest Üllői út 149. #túrógombóc #magyarkonyha #menü #pizza #rántotthús #palacsinta

Szederinda gluténmentes étterem

3 days 31 minutes ago

Egy kis ízelítő mai ajánlatunkból😊🍲🍜🍝🥘 Minestrone leves baconnel Körte krémleves Fahéjas szilvaleves Magyaros vajbabfőzelék Pirított gombás tejszínes rakott tészta Stefánia vagdalt burgonyapürével, házi uborkasalátával Ázsiai

Szederinda gluténmentes étterem

4 days 1 hour ago

Mosolygós hangulattal és ízletes ebéddel várunk Titeket ebben a csodás időben, ugorjatok be hozzánk!🥰🥘🥗🍲🍜 Étlapunkat a kommentekben találjátok🍽🥡 1091Budapest Üllői út 149. #túrógombóc #magyarkonyha #menü

Kapcsolat

Tel.: +36 30 7436800
E-mail: info@szederindaetterem.hu
Cím: 1091 Budapest Üllői út 149 - Dési Huber u. 2.